Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Ευχαριστήριο της Ε.Μ.Ι.Π.Η. προς τον Επίτιμο Πρόεδρό της για την προώθηση του Επετειακού Τόμου σε σχολικές μονάδες της Βέροιας

Με την παρούσα επιστολή, το Δ.Σ. της Εταιρείας Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν. Ημαθίας επιθυμεί να ευχαρηστήσει τον Άρχοντα Διδάσκαλο του Ευαγγελίου και Επίτιμο Πρόεδρό της Ε.Μ.Ι.Π.Η. κ. Παύλο Πυρινό, ο οποίος δώρησε αντίτυπα του επετειακού - συλλογικού τόμου “Βέροια 16 Οκτωβρίου 1912. Η Απελευθέρωση της πόλης μέσα από κείμενα του 20ου αιώνα”, που εξέδωσε η Ε.Μ.Ι.Π.Η., σε σχολικές μονάδες της Βέροιας.

 Ο κ. Πυρινός διδάσκει με το παράδειγμά του, ενδιαφέρεται για την τοπική μας ιστορία και προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει στη διάδοσή της, ιδιαίτερα στις νεώτερες γενιές. Τέτοιες πρωτοβουλίες και προθέσεις αξίζουν την δημοσιότητα και την επιβράβευσή μας.

  Η Ε.Μ.Ι.Π.Η. το 2008 τίμησε τον κ. Πυρινό με το ανώτατο τιμητικό αξίωμα της. Του είχε αποδώσει τον τίτλο του Επιτίμου Προέδρου της αναγνωρίζοντας το έργο και την υποστήριξή του στις δράσεις της Ε.Μ.Ι.Π.Η.

Σήμερα, με την προσφορά του αυτή επιβεβαιώνει για ακόμα μια φορά και αποδεικνύεται αντάξιος του τίτλου που του είχε απονεμηθεί. Σύσσωμο το Δ.Σ. της Ε.Μ.Ι.Π.Η. εκφράζει την ευαρέσκειά του στο πρόσωπο του κ. Πυρινού και τον ευχαριστεί για ακόμη μία φορά για τα όσα έχει κάνει και συνεχίζει να κάνει για την προαγωγή και διάδοση της Τοπικής Ιστορίας της Ημαθίας και για την έμπρακτη συμπαράστασή του στο έργο της Ε.Μ.Ι.Π.Η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου