Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ολοκληρώθηκε το Α΄ Επιστημονικό Συνέδριο της Ε.Μ.Ι.Π.Η.

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 4ήμερο Α΄ Επιστημονικό Συνέδριο «Ημαθία, Ιστορία – Αρχαιολογία – Τέχνη – Λαογραφία», που διοργάνωσε η Εταιρεία Μελετών Ιστορίας και Πολιτισμού Ν। Ημαθίας, με θέματα ιδιαίτερα, άγνωστα στο ευρύ κοινό και θέματα – ταμπού, θίχτηκαν στο συνέδριο και προκάλεσαν εποικοδομητικές συζητήσεις.
Το βράδυ του Σαββάτου 2 Οκτωβρίου, οπότε και ολοκληρώθηκαν οι εισηγήσεις του Α΄ Επιστημονικού Συνεδρίου της Ε।Μ.Ι.Π.Η., έγινε ο απολογισμός, αναγνώστηκαν τα συμπεράσματα του Συνεδρίου και κηρύχθηκε η λήξη του, από τον πρόεδρο της διοργανώτριας Ε.Μ.Ι.Π.Η. Αθανάσιο Βουδούρη.

Ο κ. Βουδούρης, ευχαρίστησε τους εισηγητές για τη συμμετοχή τους, τους φορείς συνδιοργάνωσης για τη βοήθεια και συνεργασία, τους συντελεστές του συνεδρίου για την προσφορά τους, καθώς και τους πολίτες από την Ημαθία και άλλες περιοχές της Ελλάδας που παραβρέθηκαν στο συνέδριο.

Το πρωί της Κυριακής 3 Οκτωβρίου, η Ε.Μ.Ι.Π.Η. διοργάνωσε εκδρομή σε αρχαιολογικούς χώρους της Ημαθίας, στην οποία συμμετείχαν πάνω από τριάντα άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου